Ruim aanbod paint producten

Bij Sikkens Center Mars heeft u de keuze uit een breed assortiment van de allerbeste merken op het gebied van verven, sauzen, lakken en primers voor de professionele vakschilder.

Hieronder vindt u een deel van ons uitgebreide aanbod.

Sikkens heeft sinds de oprichting meer dan 225 jaar geleden een duidelijk doel: eerste klas producten en services leveren. Een merk dat perfect past bij de kernwaarden van Sikkens Center Mars.

Sikkens is één van de bekendste verfmerken van Nederland. De fabrikant heeft voor ieder verfsysteem het juiste product, waarmee de professionele vakman een topresultaat kan behalen.

Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten met Sikkens-producten altijd topresultaten behalen. De samenwerking met de gebruikers van onze lakken is de sleutel tot succes – van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk. Waarom? Heel eenvoudig; topkwaliteit verf is onze passie.

Global Paint Professional biedt met een afgewogen collectie hoogwaardige lakken en muurverven voor de professionele markt.

Met Herbol levert AkzoNobel een breed assortiment professionele verven voor de professionele schilder. Het assortiment is uitermate geschikt voor projecten waar efficiënt gewerkt moet worden, in tijd en geld.

Glitsa biedt olieën, polish en lak voor duurzaam onderhoud aan houten vloeren, meubelen en trappen.

Jotun Coatings is gespecialiseerd in hoogwaardige decoratieve coatings voor duurzame en mooie afwerkingen, coatings voor corrosie- en vuilbescherming van metalen ondergronden en passieve brandbescherming van staal.

Als specialist op het gebied van minerale verven biedt KEIM verwerkers, aannemers en planners voor iedere uitdaging en elk toepassingsgebied de ideale gevelverf: duurzaam, lichtecht, uv-bestendig, economisch en milieuvriendelijk.

Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen.

Vistapaint B.V. biedt oplossingen speciaal voor professionals met zijn merken Grip Safety Coatings, Jaeger, Jansen, NCoat, REYNST, Südwest en Vista.

Tot de dag van vandaag staat het merk Sudwest synoniem voor ultieme hechting op diverse ondergronden in de schildersbranche. De producten van het bedrijf is de som van tientallen jaren ervaring en innovatiekracht.

Prinsen biedt een compleet assortiment decoratieve pleisters en muurverven voor het creëren van prachtige en bijzondere wanden en plafonds.