Actie| 3 halen = 2 betalen tijdens de Sikkens primer voordeelweken!

Om je laatste binnen werkzaamheden af te ronden of om goed voorbereid aan het buitenschilderseizoen te beginnen heeft Sikkens Center Mars in de periode van 16 t/m 27 maart 2020 weer een mooie actie op het gebied van de Sikkens Rubbol Primers.

Daarnaast hebben we in deze periode ook meerdere interessante kortingsacties op diverse non-paint producten. Kom naar een van onze vestigingen en sla nu je slag! 

Sikkens primer voordeelweken                                                                                                                         

Bij afname van 3 Sikkens Rubbol Primers in de kleur wit of een andere lichte kleur naar keuze betaal je er slechts maar 2 met behoud van je huidige condities. De Sikkens Rubbol Primers onderscheiden zich door een goede hechting, mooie vloeiing, hoge vulling en een uitstekende dekkracht. De actieperiode loopt van 16 t/m 27 maart 2020.

Wil je profiteren van onze mooie acties? Kom dan naar onze vestigingen in Meppel, Hardenberg of Hoogeveen. Hier ben je van harte welkom om deze actie te komen verzilveren. 

Neem contact op

30% korting op diverse non-paint producten

Met scherpe kortingsacties op diverse non-paint producten gaan we stralend het voorjaar in. Zo verkopen wij nu Siaspeed schuurpapier met 30% korting. Deze actie geldt voor schijven, delta en rechthoek per doos van 50 vel. Dezelfde korting krijg je ook bij afname van een doos Siasponge Abraf schuurpads (10 stuks) in de kleuren geel, oranje en groen.

De echte vakman kan niet zonder zijn handgereedschap, daarom geven wij ook 30% korting op de Meesterhand gold en aqua kwasten en op de Meesterhand lakvilt- en microvezel rollers.

Service staat bij Sikkens Center Mars voorop!

Wij vinden het erg belangrijk om de vakmensen zo snel en goed mogelijk te bedienen. Zo kun je nu  bij Sikkens Center Mars ook heel eenvoudig bestellen via Whatsapp. We zijn via Whatsapp te bereiken op de vaste nummers van onze vestigingen; Hardenberg (0523-745322), Meppel (0522-243078) en Hoogeveen (0528-275894).

Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling naar ons te mailen, even langs te komen of om gewoon te bellen. Sikkens Center Mars levert snel en kan indien gewenst op locatie bezorgen, maar het is ook mogelijk de bestelde producten buiten werktijden op te halen uit de 24-uurs afhaalkluis.

Neem contact op