Summer sale – 6 actieweken bij Sikkens Center Mars

In de komende zomerperiode zijn velen van u op vakantie. Heerlijk! Maar om de zomerperiode goed door te komen en voor diegene die wel aan het werk zijn, heeft Sikkens een Summer Sale Actie! Dit betekent dat we in de periode van 13 juli t/m 21 augustus maar liefst 6 actieweken achter elkaar hebben. Zo komt u de zomer wel door!

Summer Sale Actie

Gedurende de Summer Sale Actie staat er ieder week een andere actie centraal. In de eerste actieweek (week 29 – 13 t/m 17 juli) kunt u profiteren van interessante kortingen op buitenmuurverven. Tijdens Week 1 van de actieperiode geldt de regel van “3 halen = 2 betalen” voor de buitenmuurverven van Sikkens met behoud van bestaande klantcondities. Vervolgens is er iedere week een nieuwe zomeractie. Op onderstaande flyers kunt u de acties per week bekijken. 

Aangepaste openingstijden in de bouwvakperiode

Tijdens de bouwvak hanteert Sikkens Center Mars aangepaste openingstijden op de drie vestigingen. We zijn in week 30, 31 en 32 (periode van 20 juli t/m 7 augustus) van maandag t/m vrijdag geopend van 7:30 tot 14:00 uur.

Meer weten over een bepaalde actie? Neem dan gerust contact op met één van de Sikkens Center Mars vestigingen in Meppel, Hoogeveen of Hardenberg.

Neem contact met ons op