Lijm, kit en vulmiddelen

Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen.
Het toonaangevende merk Bison biedt een breed assortiment aan lijmen en kitten.
  Al sinds 1956 is Pattex bij vakmensen bekend als professionale, krachtige lijm geschikt voor professionele klussen. Pattex biedt een reeks krachtige producten aan, geschikt voor het afdichten, lijmen en repareren van materialen. Gegarandeerd professioneel resultaat.
  Bekend van het gele pakje behangplaksel. Perfax biedt naast behangplaksel ook wand- en vloerlijmen, vulmiddelen en afweek en behanggereedschappen
  Met Polyfilla Pro is het probleemloos egaliseren, vullen en repareren. Bijvoorbeeld voor het egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters heeft Polyfilla topproducten. Weerbestendig en met efficiënte eigenschappen, waaronder ‘extra sneldrogend’ zorgen ervoor dat Polyfilla Pro resultaat levert dat langdurig in topconditie blijft.

Kwasten en rollers

Het merk Anza biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kwasten, rollers en verfgereedschappen. Voor iedere soort verf is er wel een alternatief waarmee u verven en lakken indrukwekkend-goed aanbrengt. Anza zorgt middels innovatie voor steeds betere producten, zoals de Anza Titanium: geen vezelverlies, een perfecte balans in de hand en een zeer grote verfopname voor het beste gebruik.
GO!Paint heeft een groot assortiment innovatieve schildershulpmiddelen. Deze schildershulpmiddelen hebben als kenmerken: gemakkelijk in gebruik, bewegingsvrijheid, milieuvriendelijk en kostenefficiënt.
Kwasten, kwastreinigers en ander gereedschap van topkwaliteit.

Schuurmateriaal

Meer dan 140 jaar aan kennis, ervaring, innovatiekracht en ontwikkelingen maken Sia Abrasives een totaal-aanbieder van alle mogelijke schuurmiddelen in alle vormen die bestaan. Sia Abrasives is de schuurmiddelspecialist in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd.

Schoonmaakmiddelen

De St Marc is een vloeibare reiniger in flacon op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststoffen, etc. Met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Het product heeft een aangename dennengeur en is volledig biologisch afbreekbaar.

Afplakmateriaal

Deltec Tape kenmerkt zich door de verscheidenheid aan producten voor álle denkbare toepassingen. De Japanse, rijstpapieren Washi maskeertapes zijn gigantisch in opmars: in vergelijking met de reguliere crêpe maskeertape zorgt Washi voor nóg scherpere lakranden en laat géén lijmresten achter. De beste maskeertape voor ieder project, van Deltec Tape.

 Wandafwerking

   Jansen produceert lakken, glazuren en oplossingen voor speciale toepassingen. Jansen staat al 140 jaar synoniem voor topkwaliteit en topproducten.
  Uitstekende kwaliteitsproducten voor het verfraaien en optimaal beschermen. Door het specifieke karakter van de vele producten van Tenco onderscheid het assortiment zich als duurzame bescherming voor het behandelen van hout, metaal, polyester, steen en beton.