Lijm, kit en vulmiddelen

Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen.
Het toonaangevende merk Bison biedt een breed assortiment aan lijmen en kitten.
  Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen.
  Al sinds 1956 is Pattex bij vakmensen bekend als professionale, krachtige lijm geschikt voor professionele klussen. Pattex biedt een reeks krachtige producten aan, geschikt voor het afdichten, lijmen en repareren van materialen. Gegarandeerd professioneel resultaat.
  Bekend van het gele pakje behangplaksel. Perfax biedt naast behangplaksel ook wand- en vloerlijmen, vulmiddelen en afweek en behanggereedschappen
  Met Polyfilla Pro is het probleemloos egaliseren, vullen en repareren. Bijvoorbeeld voor het egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters heeft Polyfilla topproducten. Weerbestendig en met efficiënte eigenschappen, waaronder ‘extra sneldrogend’ zorgen ervoor dat Polyfilla Pro resultaat levert dat langdurig in topconditie blijft.

Kwasten en rollers

Het merk Anza biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kwasten, rollers en verfgereedschappen. Voor iedere soort verf is er wel een alternatief waarmee u verven en lakken indrukwekkend-goed aanbrengt. Anza zorgt middels innovatie voor steeds betere producten, zoals de Anza Titanium: geen vezelverlies, een perfecte balans in de hand en een zeer grote verfopname voor het beste gebruik.
De combinatie van schilder, het juiste materiaal en verf zorgt voor het perfecte eindresultaat, aldus Copenhagen Gold. Ongeacht het project: de Copenhagen Gold kwasten en rollers brengen verven en lakken streeploos aan. Kies uit het brede assortiment de ideale ondersteuning voor uw project.
GO!Paint heeft een groot assortiment innovatieve schildershulpmiddelen. Deze schildershulpmiddelen hebben als kenmerken: gemakkelijk in gebruik, bewegingsvrijheid, milieuvriendelijk en kostenefficiënt.
Nederlandse kwaliteitsproducten, dat zijn de Goudhaantje kwasten. De productie van de vier collecties vindt plaats op een vooruitstrevende en ambachtelijke wijze. Producten worden constant volgens de laatste ontwikkelingen geoptimaliseerd: een onberispelijk resultaat voor de vakschilder als gevolg.
Kwasten, kwastreinigers en ander gereedschap van topkwaliteit.

Schuurmateriaal

Werk efficiënt en snel, gebruik de synthetische schuurkorrel van 3M. Hiermee kan hout, maar ook metaal en kunststof op een snelle, effectieve wijze geschuurd worden. Een stevige papieren onderlaag én vaste verlijming maken 3M het ideale schuurpapier voor iedere klus.
Meer dan 140 jaar aan kennis, ervaring, innovatiekracht en ontwikkelingen maken Sia Abrasives een totaal-aanbieder van alle mogelijke schuurmiddelen in alle vormen die bestaan. Sia Abrasives is de schuurmiddelspecialist in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd.

Schoonmaakmiddelen

De St Marc is een vloeibare reiniger in flacon op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststoffen, etc. Met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Het product heeft een aangename dennengeur en is volledig biologisch afbreekbaar.

Afplakmateriaal

Deltec Tape kenmerkt zich door de verscheidenheid aan producten voor álle denkbare toepassingen. De Japanse, rijstpapieren Washi maskeertapes zijn gigantisch in opmars: in vergelijking met de reguliere crêpe maskeertape zorgt Washi voor nóg scherpere lakranden en laat géén lijmresten achter. De beste maskeertape voor ieder project, van Deltec Tape.
De zelfklevende tapes zijn gebaseerd op beproefde technologieën die flexibiliteit bij het ontwerp, snellere processen en een duurzame hechting mogelijk maken.

 Wandafwerking

  AVIS biedt een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. Het zijn veelal innovatieve producten die aan alle kwaliteitseisen en milieu- en arboregelgeving voldoen.
   Jansen produceert lakken, glazuren en oplossingen voor speciale toepassingen. Jansen staat al 140 jaar synoniem voor topkwaliteit en topproducten.
  Het merk TRAE LYX  omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen.
  Uitstekende kwaliteitsproducten voor het verfraaien en optimaal beschermen. Door het specifieke karakter van de vele producten van Tenco onderscheid het assortiment zich als duurzame bescherming voor het behandelen van hout, metaal, polyester, steen en beton.