Ons assortiment

Schilders, woningbouwcoöperaties en vastgoedbedrijven weten ons te vinden. Bij Sikkens Center Mars staan verf en vakmanschap voorop. Met onze verfsystemen- en producten en onze korte levertijden is Sikkens Center Mars uw betrouwbare schilderpartner.

Verf > Vakmanschap > Mars
Paint assortiment
Non-paint assortiment

Een volledig aanbod kwaliteitsproducten

Bij Sikkens Center Mars zijn wij door de wol geverfd met alle soorten producten voor de professionele vakman. Hier vindt u altijd een zeer volledig aanbod kwaliteitsproducten op voorraad. Bezoek één van onze 3 vestigingen en kies uit alle soorten verven, lakken en primers voor de professionele vakschilder. Wij helpen u graag met passend advies voor de meest ingewikkelde klussen.

Naar onze vestigingen

Snel en flexibel

Sikkens Center Mars wil de professionele vakman snel en flexibel bedienen. Of het nu gaat om schilders, timmermannen, meubelmakers, autospuiters of stucadoors: wij hebben voor iedere vakman de juiste producten en een passend advies.

Bestelt u voor 10:00 uur? Dan kunt u de de producten de volgende al gebruiken. Ook kunt u via Whatsapp bestellen én is het mogelijk om onze producten buiten werktijden op te halen uit de 24-uurs kluis. Bovendien bezorgen wij u ook gewoon op locatie.

Meer over Sikkens Center Mars