Nieuwe collega vestiging Meppel

Begin September is Amy Bishop gestart bij Sikkens Center Mars Meppel. Met haar achtergrond als schilder en de hierbij opgedane werkervaring hopen wij  je nog beter van dienst te kunnen zijn. Hieronder stelt Amy zich kort voor.

Hi, mijn naam is Amy Bishop. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Assen. Sinds kort werk ik als medewerker binnendienst bij Sikkens Center Mars, hoofdzakelijk in de vestiging Meppel. Wie weet heb jij mij al wel gezien.
Deze nieuwe uitdaging ben ik aangegaan omdat ik mij graag wil door ontwikkelen op het verfgebied om dit vervolgens te delen met klanten.
Hiervoor ben ik drie jaar werkzaam geweest als schilder. In de jaren hieraan voorafgaand heb ik de opleidingen niveau 2 schilder en niveau 3 gezel schilder gevolgd.  Deze opleidingen heb ik met succes afgerond met als hoogtepunt het behalen van de Skills 2020.