Loading...
Aanbod trainingen 2018-04-23T20:08:17+00:00
Blijf
up-to
date

Aanbod trainingen

Onze leveranciers organiseren regelmatig interessante trainingen en demonstraties. Onderstaand vindt u een overzicht van het huidige aanbod. Wilt u een training, demonstratie of inloopdag bijwonen? Laat het ons weten en wij melden u aan. 

Wilt u zich aanmelden voor een training, cursus of inloopdag?

Geef dit via onderstaand formulier door en wij melden u aan bij de leverancier. U ontvang van ons een bevestiging van uw aanmelding.

Sikkens biedt regelmatig technische cursussen aan waarbij u de kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Alle cursussen worden gegeven op het hoofdkantoor van Sikkens in Sassenheim. U kunt bij Sikkens de volgende cursussen volgen:

Onderwerp Uitleg Data
Wat is verf? Een ééndaagse cursus waarin de productie van verf wordt uitgelegd. U krijgt een rondleiding door de fabriek en alle eigenschappen van verf worden behandeld. U kunt deze cursus nog volgen op 9 oktober en 15 november.
Hout – beschermen en repareren Een ééndaagse cursus waarin aandacht wordt besteed aan de verschillende theoretische aspecten van hout. Het praktische gedeelte bestaat uit demonstraties en zelfwerkzaamheid met de producten en apparatuur. U kunt deze cursus nog volgen op 1 november en 6 december.
Beton – beschermen en repareren Een ééndaagse cursus over de aspecten van beton, het herkennen en de oorzaken van schade. Na de cursus bent u in staat om op adequate wijze betonschade te herkennen en te herstellen. U kunt deze cursus nog volgend op 25 september en 27 november.
Inspectie – theorie In deze ééndaagse cursus komen de meest voorkomende verfgebreken aan de orde. U leert verftechnisch advies goed beoordelen en waarom bepaalde maatregelen getroffen moeten worden. U kunt deze cursus nog volgen op 15 mei, 2 oktober, 6 november en 11 december
Inspectie – praktijk Dit is een praktische cursus waarin u schilderwerk leert te inspecteren met extra aandacht voor de kritische punten. U kunt deze praktische cursus nog volgen op 29 mei, 11 oktober en 22 november.

Wilt u extra informatie om nog sneller en efficiënter te werken met uw Festool machines? Dat kan tijdens één van de inloopdagen van Festool. Een productspecialist biedt u handige tips en tricks om het meeste uit uw machine te halen. Een overzicht van de inloopdagen vindt u hier:

Datum Locatie Tijdstip
Vrijdag 18 mei Veldhoven 9.00 – 16.00 uur
Vrijdag 1 juni Waddinxveen 9.00 – 16.00 uur
Vrijdag 8 juni Dalfsen 9.00 – 16.00 uur