Blijf
up-to
date

Aanbod trainingen

Onze leveranciers organiseren regelmatig interessante trainingen en demonstraties. Onderstaand vindt u een overzicht van het huidige aanbod. Wilt u een training, demonstratie of inloopdag bijwonen? Laat het ons weten en wij melden u aan. 

Wilt u zich aanmelden voor een training, cursus of inloopdag?

Geef dit via onderstaand formulier door en wij melden u aan bij de leverancier. U ontvang van ons een bevestiging van uw aanmelding.

Sikkens biedt regelmatig technische cursussen aan waarbij u de kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Alle cursussen worden gegeven op het hoofdkantoor van Sikkens in Sassenheim. De kosten per cursus zijn € 140,- per cursusdag. U kunt bij Sikkens de volgende cursussen volgen:

Onderwerp Uitleg Data
Wat is verf? Een ééndaagse cursus waarin de productie van verf wordt uitgelegd. U krijgt een rondleiding door de fabriek en alle eigenschappen van verf worden behandeld. U kunt deze cursus volgen op 9 mei, 9 oktober en 12 november.
Hout – beschermen en repareren Een ééndaagse cursus waarin aandacht wordt besteed aan de verschillende theoretische aspecten van hout. Het praktische gedeelte bestaat uit demonstraties en zelfwerkzaamheid met de producten en apparatuur. U kunt deze cursus volgen op 20 maart, 9 april, 6 november en 11 december.
Beton – beschermen en repareren Een ééndaagse cursus over de aspecten van beton, het herkennen en de oorzaken van schade. Na de cursus bent u in staat om op adequate wijze betonschade te herkennen en te herstellen. U kunt deze cursus volgen op 16 april, 25 september en 27 november. 
Inspectiecursus  – deel 1 In deze ééndaagse cursus komen de meest voorkomende verfgebreken aan de orde. U leert waar u op moet letten bij een inspectie van het schilderwerk, hoe problemen ontstaan en met welke maatregelen deze te voorkomen zijn. U kunt deze cursus volgen op 13 maart, 10 april, 14 mei, 3 oktober, 5 november en 10 december.
Inspectiecursus – deel 2 Dit is een praktische cursus waarin u schilderwerk leert te inspecteren met extra aandacht voor de kritische punten. U kunt deze cursus volgen op 19 maart, 17 april, 21 mei, 10 oktober, 13 november en 18 december. 

U kunt alle cursussen, prijzen en data terug vinden in de online brochure

Wilt u extra informatie om nog sneller en efficiënter te werken met uw Festool machines? Dat kan tijdens één van de inloopdagen van Festool. Een productspecialist biedt u handige tips en tricks om het meeste uit uw machine te halen. Een overzicht van de inloopdagen vindt u hier:

Datum Locatie Tijdstip
Vrijdag 18 mei Veldhoven 9.00 – 16.00 uur
Vrijdag 1 juni Waddinxveen 9.00 – 16.00 uur
Vrijdag 8 juni Dalfsen 9.00 – 16.00 uur